Coat from &otherstories // Cap from Lala Berlin // Tanktop from Maison scotch // Top from Rue De Femme // Pants from &Otherstories // Boots from Bumper // Necklace from Dolce & Gabbana 

Så er jeg egentlig tilbage på bloggen efter nytår, og det er tid til det første indlæg i 2016, hvor jeg fremviser en af mine julegaver, og to af mine januarudsalgs køb. 
Julegaven er fra min dejlige mor, og var denne fine frakke fra &Otherstories. Jeg har haft ønsket mig sådan en frakke, siden jeg så dem på modemessen i sommers. Så det er noget så dejligt at have fået fingrene i sådan en nu. 

Huen har jeg haft kigget på i et godt stykke tid, så da januarudsalget omsider startede, skulle huen selvfølgelig være et af mine første køb. Den blev købt i fint følgeselvskab med Dolce & Gabbana halskæden, og en Mads Nørregård bluse. 

Jeg valgte at sammensætte huen og frakken med min ternede bluse fra Rue De Femme, som jeg havde taget udover min Maison Scotch tanktop. Af busker valgte jeg nogle højtaljede med står vidde (Også kendt som trompetbukser), som er en trend, jeg personlig er helt vild med, der kun er blevet større her i 2016. 

Hvis i gerne vil lære mig lidt bedre at kende, blive klogere på hvad jeg går og laver, er i meget velkommen til at følge mig på Instagram. Jeg er blevet betydelig bedre til at opdatere med diverse modebilleder og "livsøjeblikke".  :)

English:

I'm (Finally) back on the blog after the New Year and it's time for the first post in 2016, where I will show you one of my Christmas presents and two of my januarsale purchases.
The Christmas Gift is from my lovely mother, and was this fine coat from & Other Stories. I had wished for such a coat, since I saw some like this at the fashion fair in summers. So it is something so great to have gotten the hands on this one now.

I had looked at the cap for quite a while now, so when the January sales finally started, I just have to buy the cap - being one of my first purchase. 
It was bought in fine company by the Dolce & Gabbana necklace, and a Mads Nørregård blouse.

I chose to compose the cap and the coat with my Maison Scotch tank top, which I had taken underneath my checkered Rue De Femme blouse. For pants, I chose some high waisted with a great width, which is a trend that I personally absolutely love and a trend that only have grown bigger here in 2016.

If you want to teach me a little bit better, to learn more about what I am doing, are you very welcome to follow me on Instagram. I have been much better to update with various fashion pictures and "life moments" lately. :)