What im wearing: Top: Maison Scotch // Dress: Sonia by Sonia Rykiel // Coat: &otherstories // shoes: Shoes biz Copenhagen // Scarf: Moschino // Earrings: Ghitta Ring // Necklace and ring: Unknown // Watch: Daniel Wellington // Belt: Red Valentino

Det danske efterår er over os, så nu kan vi godt vinke farvel til det varme sommertøj, ikke at vi på noget tidspunkt rigtigt fik tøjet brugt i dette års sommesæson (Men man har vel lov til at håbe på, at næste år, bliver året, hvor sommertøjet kan blive luftet mere grundigt). 
Til gengæld er min garderobe godt udrustet til overgangssæsonerne, så det gør heldigvis ikke så meget (for mit vedkommende :P ). 

Som i nok har haft bemærket, har jeg haft holdt en lang sommerferie fra bloggen, faktisk hele sommeren. Dette skyldes, at pausen virkelig har været behøvet. Jeg haft helt simpelt bare haft skriveblokeringer, og så er jeg desuden lige startet et helt nyt sted. 
Jeg har valgt at tage en 10. klasse, hvilket nok har været den bedste beslutning jeg længe har haft taget. 
Jeg tror aldrig jeg har haft det så godt, som jeg har det nu - og det er jo kun positivt! 

Jeg regner med, at begynde på bloggen så småt igen. 
Desuden vil jeg også gerne takke, for alle jer skønne læserer. I sommers rundet jeg en kvart million sidevisninger... og det er bare helt surrealistisk at tænke på. Tusind tak!