Har man en drøm om afslapning, rejseoplevelser og hav i særklasse, skal man ikke lade sig selv gå glip af "Seadream". Det er, som navnet så fint indikerer, nemlig den rene hav-drøm at være ombord. Med en prissætning i den peberet ende, står det i selvforkælelsenstegn med gennemført luksus. Her finder man servicering på upåklageligt niveau, med et personale og køkken der står klar til at opfylde selv, hvad ens mindste behov end måtte være, med en intimitet og nærvær, som kun sjældent ses. 
Den enkelte kunde er prioriteret med en passagerkapacitet på max 112, og et personale-antal på det samme. Således placerer "SeaDream" sig i den absolutte verdensklasse. 

Et lækkert aftensmåltid, gode desserter, solnedgang over hav-horisonten, musik og drinks. Det er alle elementerne i den daglige aftenrutine her på skibet,  hvor der hver aften serveres gourmetmad og dertil velvalgte vine, der matcher madens nuancer glimerende - alt sammen inkluderet i rejsens pris. 

Der står mere under billederne 

 

At vågne op til en ny destination, lyder som den rene drøm - særligt for eventyrlystne- eller nysgerrige personer. Ikke desto mindre, er det realiteten på krydstogtet, som jeg var med. På et krydstogt, med en varighed på 10 dage, fik jeg bl.a. set Sizilien, Amalfikysten, Malta, og nogle af de Græske øer. Det lyder måske en smule stressende,  men tværtimod var det noget så afslappende. - For alt kan gøres i lige netop ens eget tempo.

Der står mere under billederne Hvis man er yderligere nysgerrig, vil lede efter flere information mm., kan man med fordel kigge på seadreams hjemmeside HER

Eller man kan kigge på yderligere flere krydstogter hos deres danske agent (sælger), Bella Vista, lige HER
Bella Vista var det bureau, som vi rejste med. Upåklageligt.