DA: Ved starten af sommeren, var jeg på den helt store shoppingtur efter lettere (gerne økonomiske-overkommelige) sommernederdele og kjoler. Da jeg før i tiden har været noget så kuldskær, ejede  jeg simpelhen ikke rigtigt sommertøj. Men nu er sommeren gået på hæld - og efteråret er allerede godt igang, hvordan kan man så genbruge sommerens smukke farver og kjoler? Man må da bære tøjet lag på lag. 
Derfor har jeg valgt at bære min bolsjestribede kjole, med en lækker hvid silkeskjorte indenunder. Dertil et par komfortable sejlersko, og min trofaste gamle Marc Jacobs taske. For at give det nogle ekstra farver, har jeg valgt at tage mine skrig-orange ørering på, som en veninde har haft lavet til mig i fødselsdagsgave.

ENG: At the summers beginning I went on a big shopping trip for lighter (preferably affordable) summer skirts and dresses. But now summer has come to an end - and autumn is already well underway, so - how can you recycle the summer's beautiful colors and dresses? One must then wear the clothing layer upon layer. That is why I have chosen to wear my striped dress with a lovely white silk shirt inside. In addition, a pair of comfortable sailing shoes, and my old trusty Marc Jacobs bag. To give it some extra color, I've chosen to wear my orange earrings, that a friend made for me in a birthday present.