DA: Alle har vel hver deres absolutte drømmetaske. En taske man er betaget af, eller én man synes er usædvanlig smuk. Sådan een har jeg. Den er bordeaux og fra Chanel - og som I nok har gættet, er det den som ses på ovenværende billede. Jeg har haft kigget på den i flere år, og får noget tid siden kom den i min besiddelse. Det var en af min kærestes veninder, som solgte den til en foræringspris, hvor heldig kan man lige være? Siden da har jeg haft pudset den, og givet den lidt skofedt - og nøj hvor er den blevet fin, hvis jeg selv skal sige det!
Aldrig har jeg haft glædet mig så meget, til at lufte et nyt item fra min garderobe. Jeg kan bare mærke, at jeg kommer til at få den brugt virkelig godt - og det gør mig så glad. 
Resten af mit tøjsæt viser jeg snart til jer, i et seperat indlæg. :)) 

Tasken er fra 2011 kollektionen. 


ENG: Everyone has a "absolute dream bag". A bag you love, or one you think is exceptionally beautiful. I have one. It is burgundy and from Chanel - and as you may have guessed, it is the one seen in the picture above. I have been looking at it for several years. Now it is some time since it came into my possession. It was one of my boyfriend's acquaintances who sold it for almost nothing, how lucky can you be? Since then, I have polished it - and it has become so fine, if I have to say it myself!
Never have I been so excited to show-off a new item from my wardrobe. I just feel like I'm going to get it used really well - and it makes me so happy.
The rest of my clothing set will be shown to you soon, in a separate post. :))

The bag is from the 2011 collection.