Kjolen er lavet af genbrugssilke, hvilket er et vidunderligt koncept startet af Sissel Edelbo. Og så er det ovenikøbet ikke særligt dyrt! En 100% silkekjole, som denne jeg på, på ovenstående billede, koster 1600kr - og kan fåes til blot 800kr på tilbud! Og så er den ovenikøbet bæredygtig ;) 

I kan se mere fra Sissel Edelbo her

Det allervigtigste for mig ift. min tøjstil, er at føle mig veltilpas. For mig, kan denne veltilpas-følelse variere fra dag til dag, alt efter mit humør. Men for det meste, er jeg til de farverige tøjvalg - gerne med mange lag! Jeg er en meget kuldskær person, så for få lag, tyndt tøj - er ikke nogen behagelig kombination. For jeg kan blive noget så irritabel, hvis jeg ikke føler mig veltilpas ift. hvad jeg har på. Ovenstående tøjsæt, er derfor en behagelig cocktail for mig. Det er farverigt - og på lag. Så er jeg jo i mit es! 
Derudover, er jeg begyndt at gå meget op i, hvordan tøjet er produceret - og under hvilke vilkår. Hvis jeg fx går i tøj, som er ringe produceret - eller under sølle arbejdsvilkår -  kan jeg få noget så dårlig samvittighed.
Derfor er ovenstående kjole een, som virkelig taler til mig. 

Strikken er fra Birger Christiansen, taksen fra Marc Jacobs og skoene fra Miista