Jeg har opdaget en kæmpe kærlighed for 1) dels vintage og 2nd hand tøj men 2) også for trompetbukser. 

Den første kærlighed skyldes, at der allerede findes så meget skønt og smukt tøj på kloden, som bare venter på at blive brugt. Og så er 2nd hand og vintage tøj ovenikøbet billigt, taget kvaliteten i betragtning! Det er jo bare en win-win hele vejen rundt, hvilket også er grunden til, at jeg har kastede min passion for lige netop dette ind i webshoppen `Laduabilis Vintage´. 

Den anden kærlighed skyldes, at trompetbukser simpelhen sidder smaddergodt på min krop haha. De klæder mig bare dejligt, og hvis først jeg finder en silhuet som passer så godt til mig - så er det en silhuet jeg vender tilbage til. 
Før efteråret, ejet jeg kun et par rigtig gode bukser. Nemlig et par dejlige tykke trompetbukser. Men at gå med de samme bukser en hel uge, er måske ikke det allermest lækre. 
Derfor var jeg ikke i tvivl om at disse busker skulle med mig hjem, da jeg var på studietur i Rom i efteråret. 

Blusen er 2nd Hand. Bukserne fra Flavio Castellani. Skoene fra Miista . Tørklædet fra Hermes og er et `Twilly´.